Vi specialiserar oss på lösullsisolering i hela Västerås

Isolera vind med lösull i Västerås

Letar du efter en pålitlig och miljövänlig vindisolering? Då är du välkommen att ta kontakt med oss på MB Isolering AB i Västerås så hjälper vi dig att på ett snabbt och effektivt sätt isolera vind med högkvalitativt lösull! Vi har lång erfarenhet av både vindisolering och tilläggsisolering och ser till att resultatet bidrar till en positiv skillnad både för din ekonomiska situation och för klimatet inomhus.  

Vi är även verksamma på följande orter:

Mjölby || Örebro || Nyköping || Jönköping || Skövde

Så här går det till:

Vi börjar med en noggrann analys för att identifiera de områden som behöver isoleras samt välja den lösullsisolering som passar bäst för just ditt ändamål. Ur ett miljövänligt perspektiv är lösullsisolering är ett smartare val än den traditionella metoden för isolering, vilket vi på MB Isolering AB i Västerås är väl medvetna om då vi vill arbeta för en mer välmående planet. Under hela processen genomför vi regelbundna kontroller, inklusive mätningar av isoleringens tjocklek. När isoleringsarbetet är färdigt genomför vi även densitetskontroller för att försäkra oss om att isoleringen uppfyller de materialstandarder som gäller. 

Vår metod för vindisolering och tilläggsisolering

När vi ska isolera vind med lösull matas lösullen in via en slang som sträcker sig mellan vår lastbil och byggnaden. Vid tilläggsisolering kompletterar vi den befintliga isoleringen på vinden. En professionellt utförd vindisolering är avgörande för att bibehålla en behaglig inomhustemperatur året om. Vid ökad isoleringshöjd behövs förberedande åtgärder som anläggande av gångbryggor, takfotsventilation och höjning av ramen kring uppstigningsluckan. Dessa förberedelser hanteras av oss för att du som kund ska kunna känna dig trygg med att processen går rätt till från början till slut. Genom lösullsisolering kommer vi åt alla hörn och skrymslen runt rör och elkablar. Dessutom skapar isoleringen med lösull en tät och obruten isolering som eliminerar eventuella kallbryggor. 

En trygg partner för era isoleringsbehov

Tveka inte att ta kontakt med oss på MB Isolering AB i Västerås när ni behöver hjälp med tilläggsisolering eller isolera vind med lösull – med vår gedigna erfarenhet och specialkompetens kan ni känna er trygga under hela processen!