Vi isolerar i hela Jönköping

Lösullsisolering i Jönköping för vindisolering

Behöver ni hjälp med att isolera vind med lösullsisolering på ett säkert, tryggt och miljösmart sätt? Då ska ni anlita oss på MB Isolering AB i Jönköping – vi har lång erfarenhet av att isolera med lösull och kan garantera ett väl utfört arbete vid vindisolering och tilläggsisolering. 

Vi är även verksamma på följande orter:

Mjölby || Nyköping || Västerås || Örebro || Skövde

Hur går detta till?

Vi gör en ordentlig analys av vart man behöver isolera och med vilken slags isolering som är bäst för ändamålet. I Jönköping arbetar vi med lösullsisolering som är ett modernare och miljövänligare alternativ än den traditionella isoleringen. Under arbetets gång sker fortlöpande kontroller av bland annat isoleringstjockleken. När isoleringsarbetet är klart kontrolleras densiteten så att den stämmer överens med gällande materialgodkännande.

Isolera vind i Jönköping med tilläggsisolering

Hur går lösullsisolering till?

När vi är på plats hos er i Jönköping för att utföra vindisolering eller tilläggsisolering, så matas isoleringen via en slang mellan vår lastbil och konstruktionen. Vid tilläggsisolering kompletterar vi den befintliga isoleringen på vinden. En ordentlig vindsisolering är nödvändig för att bevara värmen inomhus och stänga ute kylan vintertid. En ökad isoleringshöjd kräver förarbeten som gångbryggor, takfotsventilation, förhöjning av sarg kring uppstigningsluckan.

Vi utför själva samtliga förekommande förarbete som är en trygghet för Er som kund. Genom lösullsisolering kommer man åt alla vrår och skrymslen kring rör eller eldragningar. Lösullsisoleringen sluter dessutom helt tätt så att inga köldbryggor inträder. Arbetet är effektivare än traditionell isolering och fungerar utmärkt när man behöver isolera vind.

Vi är den ultimata lösullsspecialisten

MB Isolering AB utför all isolering i hela Jönköping; vindsisolering, tilläggsisolering. Med vår långa erfarenhet sedan 1978 och specifika specialkompetens kan ni känna trygghet med att anlita oss. Välkommen till MB Isolering AB i Jönköping när du behöver professionell hjälp med att isolera vind med lösull – vi ser fram emot att hjälpa dig.