Experter på lösullsisolering i Mjölby och Motala

Isolera vind med lösull i Mjölby och Motala 

Är du i behov av hållbar och miljövänlig lösullsisolering? Då är du välkommen att vända dig till oss på MB Isolering AB i Mjölby och Motala – vi står redo att erbjuda dig en snabb och effektiv lösning för att isolera vind med högkvalitativ lösull! Med lång erfarenhet och gedigen kunskap av både vindisolering och tilläggsisolering ser vi till att du får en isoleringslösning som uppfyller dina förväntningar. 

Vår arbetsprocess:

Vi inleder med en noggrann analys för att kartlägga de områden som kräver isolering och välja den lösullsisolering som lämpar sig bäst för dina behov. Att isolera vind med lösull är ett mer miljövänligt val än den traditionella isoleringsmetoden, vilket är en viktig synpunkt för oss MB Isolering AB i Mjölby och Motala då vi värnar om att främja en mer hållbar planet. Under hela processen genomför vi regelbundna kontroller, inklusive mätningar av isoleringens tjocklek. När isoleringsarbetet är slutfört genomför vi även densitetskontroller för att försäkra oss om att isoleringen uppfyller de materialstandarder som gäller.

En trygg partner för vindisolering och tilläggsisolering

Vid vindisolering och tilläggsisolering med sull matas materialet in genom en slang som sträcker sig mellan vår lastbil och konstruktionen. Vid tilläggsisolering kompletterar vi den befintliga isoleringen på vinden. En professionellt genomförd vindisolering är avgörande för att uppnå ett behagligt inomhusklimat under såväl varma sommardagar som kalla vinternätter. Vid ökad isoleringshöjd behövs förberedande åtgärder så som anläggande av gångbryggor, takfotsventilation och höjning av ramen kring uppstigningsluckan. Dessa förberedelser hanteras av oss för att du som kund ska veta att processen blir korrekt utförd från början till slut. Genom lösullsisolering kommer vi åt alla hörn och skrymslen runt rör och elledningar. Dessutom skapar isoleringen med lösull en tät och obruten isolering som eliminerar eventuella kallbryggor.

Din lösullsspecialist för alla isoleringsbehov

Välkommen att vända dig till oss på MB Isolering AB i Mjölby och Motala när du behöver hjälp att isolera vind på ett miljövänligt sätt! Med vår omfattande erfarenhet och särskilda kompetens kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg under hela processen. Vi ser fram emot att bistå dig!