Sänk uppvärmningskostnaderna med vindisolering

Funderar ni på att investera i ett nytt uppvärmningssystem? Kanske behövs det bara en lösullsisolering!

Minska din energiförbrukning

Spara pengar genom att anlita oss på MB-Isolering – vi ser till att ert hem blir väl isolerat! Vi är Sveriges äldsta lösullsföretag och har därför både bred kunskap och lång erfarenhet av vindisolering. Många hus i Sverige är idag i akut behov utav tilläggsisolering. Dåligt isolerade hus innebär en stor energiförbrukning och höga uppvärmningskostnader. Att isolera vinden med lösull är det mest miljövänliga och effektiva sättet att spara energi på. Det är också den absolut bästa metoden för utrymmen där det är svårt att komma åt och lägga andra typer av isolering.

Spara energi

För vindisolering med lösull behövs inga måttanpassningar, utan lösullen sprutas in med en speciell maskin av installatören som sprider lösullen jämnt i utrymmet som ska isoleras. Till skillnad från traditionella isolerskivor lägger sig lösullen tätt kring stödben, reglar och ventilationsrör. Lösull isolerar inte bara mot kyla, utan den stänger också ute den mycket varma luften på vinden under varma sommardagar. På så sätt får ni en behaglig temperatur inomhus och ert hus blir tyst och ombonat

Vad är lösull?

Att använda lösull vid tilläggsisolering sänker kostnaderna för er uppvärmning och minskar det även den skadliga påverkan som uppvärmningar har på miljön.

Lösullens egenskaper

Materialens unika egenskaper står emot brand, mögel och fuktangrepp.

Bästa resultat

Vi garanterar säkert och tryggt yrkesutövande ihop med energieffektivt isoleringsmaterial ihop med god miljöpolicy.

Hör av dig så hittar vi en lösning

Det viktigaste vid vindisolering är att arbetet utförs rätt från början – därför ska ni välja ett professionellt företag när ni ska isolera er vind. MB-Isolering är certifierad inom Behörig Lösull och när ni anlitar oss kan ni vara säkra på att slutresultatet blir det bästa. Vi utför arbetet smidigt och effektivt utan att vara i vägen för er. Med vår breda kompetens kan vi också avgöra vilken sorts lösullsisolering som passar för just era behov. När ni låter oss ta hand om isoleringen på vinden ser vi till att ni sparar pengar och att värdet på er fastighet ökar. Det finns många anledningar till att satsa på en väl utförd vindisolering, så tveka inte på att höra av er till oss när ni är i behov av att vindisolera ert hus!