Högkvalitativ lösullsisolering i Skövde

Är du ute efter miljövänlig och hållbar isolering? Då ska du vända dig till oss på MB Isolering AB i Skövde! Hos oss finns de rätta resurserna för att utföra högkvalitativ vindisolering och tilläggsisolering med lösull. Med vår erfarenhet och breda kompetens ser vi till att minska era energikostnader och säkerställa behaglig inomhustemperatur året om.

Vi är även verksamma på följande orter:

Mjölby || Örebro || Västerås || Jönköping || Nyköping

Såhär går det till:

Vi genomför först en grundlig analys för att identifiera de områden som behöver isoleras. Därefter väljer vi den lösullsisolering som stämmer bäst överens med dina behov. Under hela processen utför vi regelbundna kontroller och mäter isoleringens tjocklek. Vid avslutat arbete genomför vi även densitetskontroller för att säkerställa att isoleringen uppfyller de aktuella materialstandarderna. Vid ökad isoleringshöjd krävs förarbeten som gångbryggor, takfotsventilation och höjning av sargen kring uppstigningsluckan – detta sköter vi, så att du som kund ska känna dig trygg med att arbetet utförs på rätt sätt. Genom att isolera vind med lösull får vi en tät och sammanhängande isolering som effektivt minskar värmeförluster och förbättrar energieffektiviteten i en byggnad.

Effektivt att isolera vind med lösull

Att använda lösull vid vindisolering och tilläggsisolering är både mer effektivt och miljövänligt än traditionella isoleringsmetoder. Lösullsisolering kan tillverkas med återvunnet material som pappersprodukter eller glasfiber, vilket är en viktig aspekt i vårt arbete där vi strävar efter hållbarhet. Genom att isolera vind med lösull kommer vi åt små och svårtillgängliga utrymmen, ojämna ytor och skrymslen runt rör och elledningar.

Vindisolering och tilläggsisolering som gör skillnad

Vid vindisolering och tilläggsisolering matas lösullen in genom en slang från vår lastbil till den angivna konstruktionen. Vid tilläggsisolering kompletterar vi den befintliga isoleringen. En korrekt utförd isolering är nödvändig för att hålla värmen inomhus och stänga ute kylan under vintern. Vårt arbete kommer göra skillnad för såväl plånboken som för boendeklimatet.

Tveka inte att ta kontakt med oss för att få professionell hjälp med att isolera vind i Skövde – vi ser fram emot att hjälpa dig!