Vi utför effektiv lösullsisolering i Örebro

Letar du efter en miljövänlig och effektiv lösning för isolering i Örebro? Då är du välkommen att vända dig till oss på MB Isolering AB! Vi är experter inom högkvalitativ vindisolering och tilläggsisolering med lösull, och vi har de rätta resurserna för att göra din bostad eller byggnad mer energieffektiv samtidigt som vi säkerställer ett behagligt boendeklimat året runt.

Vi är även verksamma på följande orter:

Mjölby || Nyköping || Västerås || Jönköping || Skövde

Såhär ser processen ut:

Vi börjar med att göra en noggrann analys för att identifiera de områden som behöver isoleras. Sedan anpassar vi vår lösullsisolering efter dina specifika behov. Under processen genomför vi regelbundna kontroller och mätningar av isoleringens tjocklek.

Vid avslutat arbete genomför vi även densitetskontroller för att säkerställa att isoleringen uppfyller de aktuella materialstandarderna. Om ökad isoleringshöjd krävs så tar vi hand om förarbetet. Vi installerar gångbryggor, takfotsventilation och höjer sargen kring uppstigningsluckan för att säkerställa att isoleringsprocessen är korrekt och att du som kund känner trygghet i att arbetet går rätt till från början till slut.

Isolera vind med lösull – en miljövänlig isoleringslösning

Genom att använda lösull när vi ska isolera vind skapar vi en tät och kontinuerlig isoleringsbarriär som effektivt minskar värmeförluster och förbättrar energieffektiviteten i din byggnad. Med lösullsisolering kan vi nå små och svåråtkomna utrymmen, ojämna ytor samt skrymslen runt rör och elledningar. Våra lösningar för vindisolering och tilläggsisolering är lika effektiva som de är miljövänliga. Vi strävar efter hållbarhet genom att använda lösull av hög kvalitet.

Hållbar vindisolering och tilläggsisolering

Vid vindisolering och tilläggsisolering matas lösullen in genom en slang från vår lastbil till konstruktionen. Vid tilläggsisolering kompletterar vi den befintliga isoleringen. En professionellt utförd isolering är nödvändig för att uppnå en jämn och behaglig inomhustemperatur året runt.

När ni anlitar oss för att isolera vind ser vi till att leverera ett hållbart resultat som gör skillnad för såväl plånboken som för boendeklimatet. Hör av dig till oss när du behöver professionell hjälp med att isolera vind i Örebro!