Nyköping

Vi isolerar i hela Nyköping

Lösullsisolering i Nyköping för vindisolering

Behöver ni hjälp med isolera på ett säkert, tryggt och miljösmart sätt, anlita oss på MB Isolering AB i Nyköping. Hur går detta till? Vi gör en ordentlig analys av vart man behöver isolera och med vilken slags isolering som är bäst för ändamålet. I Nyköping arbetar vi med lösullsisolering som är ett modernare och miljövänligare alternativ än den traditionella isoleringen. Under arbetets gång sker fortlöpande kontroller av bland annat isoleringstjockleken. När isoleringsarbetet är klart kontrolleras densiteten så att den stämmer överens med gällande materialgodkännande.

Isolera vind i Nyköping med tilläggsisolering

Hur går lösullsisolering till?

När vi är på plats hos er i Nyköping matas isoleringen via en slang mellan vår lastbil och konstruktionen. Vid tilläggsisolering kompletterar vi den befintliga isoleringen på vinden. En ordentlig vindsisolering är nödvändig för att bevara värmen inomhus och stänga ute kylan vintertid. En ökad isoleringshöjd kräver förarbeten som gångbryggor, takfotsventilation, förhöjning av sarg kring uppstigningsluckan. Vi utför själva samtliga förekommande förarbete som är en trygghet för Er som kund. Genom att lösullsisolera kommer man åt alla vrår och skrymslen kring rör eller eldragningar. Lösullsisoleringen sluter dessutom helt tätt så att inga köldbryggor inträder. Arbetet är effektivare än traditionell isolering.

Vi är den ultimata lösullsspecialisten.

MB Isolering AB utför all isolering i hela Nyköping; vindsisolering, tilläggsisolering. Med vår långa erfarenhet sedan 1978 och specifika specialkompetens kan ni känna trygghet med att anlita oss. Välkommen till MB Isolering AB i Nyköping.