Specialister inom lösullsisolering i Norrköping

Behöver du hjälp med isolering? Då är du välkommen att vända dig till oss på MB Isolering AB i Norrköping! Vi har många års erfarenhet av lösullsisolering, vindisolering och tilläggsisolering och kan därför erbjuda snabba och effektiva lösningar. Vi använder oss utav högkvalitativ lösull för att kunna leverera ett resultat som gör skillnad både ekonomiskt och boendemässigt. 

Såhär arbetar vi:

Först gör vi en ordentlig analys för att identifiera de områden som behöver isoleras och välja den lösullsisolering som lämpar sig bäst för dina behov. Att isolera vind med lösull är ett mer miljövänligt val än traditionella metoder för isolering, vilket är en viktig princip för oss på MB Isolering AB då vårt mål är att bidra till en grönare framtid. Genom hela processen genomför vi regelbundna kontroller, inklusive mätningar av isoleringens tjocklek. Efter att isoleringsarbetet är klart genomför vi också densitetskontroller för att säkerställa att isoleringen uppfyller de gällande materialstandarderna. Vid ökad isoleringshöjd behövs förberedande åtgärder så som anläggande av gångbryggor, takfotsventilation och förhöjning av sarg kring uppstigningsluckan. Dessa förberedelser tar vi hand om så att du som kund kan vara säker på att processen utförs på rätt sätt från start. Genom att isolera vind med lösull kommer vi åt alla skrymslen och hörn runt rör och elledningar. Dessutom kan vi med lösullsisolering skapa en tät och obruten isolering som eliminerar eventuella köldbryggor.

Vindisolering och tilläggsisolering som håller

När vi utför vindisolering och tilläggsisolering med lösull matas materialet in genom en slang som sträcker sig mellan vår lastbil och konstruktionen. Vid tilläggsisolering kompletterar vi den befintliga isoleringen på vinden. Att isolera vind kräver gedigen kunskap och bred kompetens för att få ett hållbart resultat. Vi på MB Isolering AB i Norrköping har det som krävs för att du ska få ett behagligt inomhusklimat året runt. 

Vi hjälper dig att isolera vind med lösull 

Varmt välkommen att ta kontakt med oss på MB Isolering AB i Norrköping när du behöver hjälp med vindisolering! Med vår erfarenhet och specifika kompetens kan du lita på att du får en korrekt utförd isolering som gör märkbar skillnad!